Om mig

Mit navn: Sonja Czajkowski
Min alder: ???? nå skidt, jeg er fra 1950
Uddannelse: Healerskolen "Institut for personlig udvikling

Baggrund

Jeg har arbejdet med EDB i 15 år, og måtte efterhånden se at finde noget jeg kunne blive gammel med, havde svært ved at se mig selv som 60 årig i det fag, At det skulle blive healing var lidt et tilfælde, eller var det?, jeg deler nu min tid med halv EDB og halv Healing og håber at kunne arbejde med healing på fuldtid inden for det næste år.

Da min mand havde iskias, kom jeg på forunderlig måde ind i healingens verden. Ved et smerteanfald han fik ved et Messe besøg, blev jeg meget forskrækket, og jeg bad om at kunne hjælpe ham, sådan bare inde i mig selv. Min bøn blev hørt!

Jeg fik en vision (drøm) hvor jeg blev vist hvordan jeg skulle gøre. Da jeg fortalte min mand om det den næste morgen, var vi begge enige om at det skulle afprøves.

Han blev lagt på en dyne på gulvet og jeg gjorde som vist i drømmen (holdt min hånd over ham, fra hoved og nedefter mod benene) og jeg kunne med det samme mærke den universelle energi flyde igennem mig. Sjovt, hans muskler begyndte at røre sig under mine hænder, en sælsom og meget smuk oplevelse!

Der blev indkøbt en briks, gulvet er jo ikke det behageligste sted at ligge, og efter flere behandlinger blev han fri for smerter og har ikke lidt af det siden.

Dette var en gave som kunne hjælpe andre mennesker og jeg har nu fuldført en 2½ årig uddannelse, som har udviklet mine evner, og har bestået en eksamen i januar 2005.

Min uddannelse er Psykisk healing, som jeg har haft stor succes med ved flere klienter, men jeg har også haft mange klienter med ondt i skelettet, spændinger - brud - arbejdsskader ved forkerte arbejdsstillinger og andet. Reiki healing er simpelthen det eneste middel jeg kender som effektivt stopper smerter og giver ny livsappetit. Reiki er ikke kun symptom behandling, men under et forløb vil vi komme hele vejen rundt om problemet.